Ribes KampenhoutResidentie Ribes is een vrijstaand nieuwbouwproject met open uitzicht achteraan en toch zeer vlotte bereikbaarheid via de Haachtsesteenweg. Het project bestaat uit 5 ruime appartementen waarvan 2 gelijkvloerse en 3 duplexen met 2 à 3 slaapkamers. De appartementen zijn telkens voorzien van een ruim terras. Het gebouw is voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en openlucht autostaanplaatsen. Het gebouw is bereikbaar via een achterliggende weg en dus de inkom bevindt zich aan de achterzijde. Er werd gekozen voor een tijdloze architectuur waarbij licht grijze gevelsteen gecombineerd wordt met zwarte ramen en zwarte vlakke dakpannen. Dit project voldoet aan de BEN normen (Bijna Energie Neutraal) wat u als koper tal van voordelen biedt. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel 21% btw op de constructie.
http://www.treetops.be/ribes-kampenhout

Extra info:
* appartementen worden afgewerkt verkocht, conform lastenboek
* geen voorschot
* verkoop onder de Wet Breyne, schijven te betalen vanaf akte
* BEN-appartementen 
   - vloerverwarming
   - zonnepanelen
   - 3-dubbele beglazing
* prijs autostaanplaats WEL inbegrepen per appartement
* in het gebouw is tevens een fietsenberging voorzien
* oplevering: vermoedelijk voorjaar 2021


http://www.treetops.be/ribes-kampenhoutDe naam "Ribes" verwijst naar de fruithagen die zullen aangeplant worden aan de inkom van het project.

Documenten

 • 1ste verdieping (JPG)
 • GLVL verdieping (JPG)
 • 2de verdieping (JPG)
 • Inplantingsplan (JPG)

 •  Bel of mail ons voor meer informatie 016 84 30 30 - info@treetops.be  Appartement

  In residentie "RIBES" wordt hier App 0.2 aangeboden. Dit is een gelijkvloers appartement gelegen aan de linkerzijde van het gebouw, bekeken met je aangezicht naar het gebouw vanuit de Haachtsesteenweg. Indeling: inkomhal, leefruimte met ingerichte open keuken, toilet, berging, 2 slaapkamers, badkamer met douche. Tevens voorzien van een ruim terras en privatieve tuin. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisberging voorzien.Dit appartement voldoet aan de BEN normen (Bijna Energie Neutraal) wat u als koper op energiegebied mooie besparingen oplevert alsook GEEN onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar!!! Er werd gekozen voor een tijdloze architectuur waarbij een lichtgrijze gevelsteen wordt gecombineerd met zwarte ramen en een vlakke zwarte dakpan. Voor de binnenafwerking heeft u vrije keuze conform het lastenboek. Het project biedt een vlotte bereikbaarheid en ligt op 500m van openbaar vervoer. Bovengrondse autostaanplaats is voorzien maar niet inbegrepen in de vraagprijs. Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv

  €295.000,00
   

  1910 Kampenhout Berg
  Adres op aanvraag


  Contacteer ons   


  Beroepsinstituut van Vastgoedmakelers (BIV) Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel Plichtenleer; KB van 27 september 2009
  BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
  Created & developed by: Delphi Solutions 2020
  Powered by WHISE