De Leie TemseProject DE LEIE is een zeer strategisch gelegen nieuwbouwproject bestaande uit 14 appartementen, gelegen met zicht op de nieuwe buurt “de Zaat” in Temse. Ondergronds zijn er privatieve kelderbergingen en autostaanplaatsen voorzien alsook een gemeenschappelijke fietsenberging, bereikbaar met de lift. Elk appartement is voorzien van een ZUID-terras. Uiteraard worden de units energiezuinig gebouwd (BEN) en heeft de klant de keuze in afwerking conform het lastenboek.
Alle info via info@treetops.be

Extra info:
* appartementen worden afgewerkt verkocht, conform lastenboek
*
 geen voorschot bij aankoop appartement
* verkoop appartementen onder de Wet Breyne, schijven te betalen vanaf akte
* energiezuinige-appartementen met vloerverwarming in verschillende circuits, ventilatie type D, Alu ramen met 3-dubbele beglazing, privatieve         zonnepanelen
* sleutelplan
* verplicht om 1 kelderberging en 1 autostaanplaast bij aan te kopen, niet inbegrepen in de vraagprijs
* fietsenberging ondergronds + op het terrein aan de achtergevel
* start werken: zomer 2022
* vermoedelijke oplevering: voorjaar/zomer 2024

http://www.treetops.be/deleie-temse

Documenten

 • Inplantingsplan (PDF)
 • Zijgevel rechts (PDF)
 • Zijgevel links (PDF)
 • Voorgevel (PDF)
 • Achtergevel (PDF)
 • Verdieping -2 / kelder (PDF)
 • Verdieping -1 (PDF)
 • Verdieping 0 (PDF)
 • Verdieping +1 (PDF)
 • Verdieping +2 (PDF)

 •  Bel of mail ons voor meer informatie 016 84 30 30 - info@treetops.be  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 1 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 2 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 1 slaapkamer met ruimte voor dressing en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €279.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 3 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 1 slaapkamer met ruimte voor dressing en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €270.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 4 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 5 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €330.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 6 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €280.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 7 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 1 slaapkamer met ruimte voor dressing en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €275.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 8 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers met ruimte voor dressing en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €330.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 9 aangeboden bestaande uit: leefruimte met ingerichte keuken, nachthal met apart toilet, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €295.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 10 aangeboden bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €295.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 11 aangeboden bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €295.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 12 aangeboden bestaande uit: inkomhal, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €295.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 13 (penthouse) aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal met bureauruimte, 3 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €399.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project "DE LEIE" wordt hier APP 14 (penthouse) aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, nachthal met bureauruimte, 3 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim ZUID-terras met zicht op de Zaat. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid.

  €396.000,00
   

  9140 Temse
  Adres op aanvraag


  Contacteer ons   


  Beroepsinstituut van Vastgoedmakelers (BIV) Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel Plichtenleer; KB van 27 september 2009
  BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
  Created & developed by: Delphi Solutions 2021
  Powered by WHISE