CarpinusResidentie CARPINUS is een zeer strategisch gelegen nieuwbouwproject, bestaande uit 6 appartementen en 1woning, gelegen in het centrum van Tildonk, Lipsestraat 1-3.
Ondergronds bevinden zich autostaanplaatsen en kelderbergingen. De appartementen zijn telkens bereikbaar via een gemeenschappelijke traphal en lift.
Er werd gestreefd naar een stijlvolle en hedendaagse vormgeving, die focust op kwalitatief en energiezuinig wonen met veel aandacht voor licht en lucht.
Er wordt de koper een volledig afgewerkt appartement aangeboden, inclusief een geselecteerd pakket van wand- en vloer betegeling, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukenmeubilair en keukentoestellen.Extra info:
* appartementen worden afgewerkt verkocht, conform lastenboek
* geen voorschot bij aankoop appartement
* verkoop appartementen onder de Wet Breyne, schijven te betalen vanaf akte
* energiezuinige-appartementen met vloerverwarming in verschillende circuits, ventilatie type D, Alu ramen met 3-dubbele beglazing, privatieve zonnepanelen
* sleutelplan
* verplicht om 1 kelderberging en 1 à 2 autostaanplaast(en) bij aan te kopen, niet inbegrepen in de vraagprijs (1 staanplaats + 1 kelderberging: 30.000€, extra autostaanplaats: 15.000€) excl kosten
* fietsenberging ondergronds
* start werken: najaar 2022
* vermoedelijke oplevering: voorjaar/zomer 2024

Documenten

 • Kelderplan (PDF)
 • Plan tweede verdieping (PDF)
 • Plan gelijkvloers (PDF)
 • Plan eerste verdieping (PDF)

 •  Bel of mail ons voor meer informatie 016 84 30 30 - info@treetops.be  Appartement

  In project CARPINUS wordt hier App1 aangeboden. Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping aan de linkerkant van het gebouw. Het appartement is voorzien van een inkomhal met apart toilet, leefruimte met open keuken en toegang tot terras en tuin, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Bij dit appartement dienen twee ondergrondse autostaanplaatsen en één kelderberging gekocht te worden. Prijs niet inbegrepen. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie.

  €380.000,00
   

  3150 Haacht Tildonk
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project CARPINUS wordt hier App1.1 aangeboden. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de linkerkant van het gebouw. Het appartement is voorzien van een inkomhal met apart toilet, leefruimte met open keuken en toegang tot terras, berging, nachthal, 3 slaapkamers en badkamer. Bij dit appartement dienen twee ondergrondse autostaanplaatsen en één kelderberging gekocht te worden. Prijs niet inbegrepen. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie.

  €375.000,00
   

  3150 Haacht Tildonk
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project CARPINUS wordt hier App1.2 aangeboden. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping in het midden van het gebouw. Het appartement is voorzien van een inkomhal, leefruimte met open keuken en toegang tot terras, berging, nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers, dressing en badkamer. Bij dit appartement dient één ondergrondse autostaanplaatsen en één kelderberging gekocht te worden. Prijs niet inbegrepen. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie.

  €325.000,00
   

  3150 Haacht Tildonk
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project CARPINUS wordt hier App2 aangeboden. Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping in het midden van het gebouw. Het appartement is voorzien van een inkomhal met apart toilet, leefruimte met open keuken en toegang tot terras en tuin, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Bij dit appartement dient een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging gekocht te worden. Prijs niet inbegrepen. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie.

  €365.000,00
   

  3150 Haacht Tildonk
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project CARPINUS wordt hier App2.1 aangeboden. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de linkerkant van het gebouw. Het appartement is voorzien van een inkomhal, leefruimte met open keuken en toegang tot terras, berging, nachthal met apart toilet, 1 slaapkamer met dressing/bureau en badkamer. Bij dit appartement dient één ondergrondse autostaanplaatsen en één kelderberging gekocht te worden. Prijs niet inbegrepen. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie.

  €335.000,00
   

  3150 Haacht Tildonk
  Adres op aanvraag

  Appartement

  In project CARPINUS wordt hier App2.2 aangeboden. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de rechterkant van het gebouw. Het appartement is voorzien van een inkomhal, leefruimte met open keuken en toegang tot terras, berging, nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer. Bij dit appartement dient één ondergrondse autostaanplaatsen en één kelderberging gekocht te worden. Prijs niet inbegrepen. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie.

  Op aanvraag
   
  Verkocht!

  3150 Haacht Tildonk
  Adres op aanvraag


  Contacteer ons   


  Beroepsinstituut van Vastgoedmakelers (BIV) Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel Plichtenleer; KB van 27 september 2009
  BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
  Created & developed by: Delphi Solutions 2022
  Powered by WHISE